Ga naar de inhoud

Klantenservice

Klantenservice

Ik heb een vraag over:

Bestellen & leveren

Iedereen vindt het fijn zo snel mogelijk zijn bestelling te ontvangen. We streven ernaar binnen vijf werkdagen na bestelling te leveren binnen Nederland. Afleveradressen in België kunnen een werkdag vertraging oplopen. Wij doen er alles aan om onze artikelen binnen de beloofde levertermijn te leveren. Als dat onverhoopt niet lukt, brengen we je daarvan op de hoogte. Je kunt de Track & Trace-pagina van de vervoerder raadplegen voor de meest actuele informatie.

Niet (alles) ontvangen?
Zijn alle artikelen verzonden, maar heb jij niets of slechts een gedeelte van je bestelling ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Standaard wordt jouw bestelling thuisbezorgd. Wanneer je voor meer dan € 100,- bij ons besteedt*, betalen wij de verzendkosten. Je kunt er ook voor kiezen om jouw bestelling te laten bezorgen op een van de Homerr-servicepunten.

*Inclusief korting.

Controleer eerst je SPAM. Nog steeds geen e-mail? Staat je bestelling in je account? Dan is het gelukt.

Als je meer dan 60 minuten geleden hebt besteld en je hebt geen bevestiging ontvangen en er staat ook niets in je account, neem dan contact op met de klantenservice. En maak je geen zorgen: als er geld is afgeschreven, dan betalen we je uiteraard terug.

Helaas is het niet mogelijk om je bestelling nog te wijzigen. Jouw bestelling wordt vrijwel direct na plaatsing klaargemaakt voor verzending. Per ongeluk het verkeerde adres ingevuld? Pas het direct aan in jouw account. Mail je aangepaste adres naar info@deorakelmeisjes.com inclusief het bijbehorende ordernummer.

Betalen & afrekenen

Welke methode je ook kiest, je betaalt altijd veilig.

iDeal: via de vertrouwde betaalomgeving van een Nederlandse bank.
Overboeking: schrijf het bedrag over binnen 14 dagen. De bestelling wordt pas verzonden na ontvangst van de betaling. 
Bankcontact: via de vertrouwde betaalomgeving van een Belgische bank.
CreditCard: het bedrag wordt gereserveerd en pas afgeschreven nadat je artikel is geleverd.
Klarna Achteraf betalen: Klarna voert voor De Orakelmeisjes het volledige achteraf-betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van Klarna. (Let op: hier zijn transactiekosten aan verbonden.)

Alle betalingen verlopen via onze betalingsprovider Mollie.

Je kunt achteraf betalen met Klarna: ‘Betaal later’. Met Klarna betaal je je aankoop nu, of tot maximaal 30 dagen later. Je betaalt gemakkelijk in de app met iDEAL of, zodra je bankrekening veilig gekoppeld is aan de app, met één klik.

Voor meer informatie kun je terecht bij Klarna.

Retourneren

Je mag altijd over je product nadenken. Bevalt het niet of wil je om een andere reden retourneren? Dan kun je het kosteloos binnen 14 dagen retourneren in de originele verpakking.

Let op: gesigneerde decks of decks met een persoonlijke boodschap kunnen niet worden geretourneerd. Bovendien accepteren we alleen decks retour wanneer de papieren zegel nog intact is om zowel de doos als het kaartendeck. Je kunt deze er wel voorzichtig af schuiven om de inhoud te bekijken.

Kosten voor het retourneren zijn voor de consument. Deze bedragen € 5,65 en worden afgetrokken van het totaal. Tenzij de de gehele bestelling wordt geretourneerd. 

Retourneren kan eenvoudig en kosteloos via de website. Meld je retour aan via onze Retourpagina middels je postcode en ordernummer. Deze vind je op de pakbon of in je account. Volg vervolgens de stappen op het scherm. 

Belangrijk
Bewaar je verzendbewijs. Daarmee kun je de verzending volgen.

Na het volgen van de stappen op onze Retourpagina ontvang je automatisch een verzendlabel met het juiste retouradres. 

Geen probleem. Kies dan voor een PostNL-punt. Na ontvangst van het retourlabel kun je dit door middel van de barcode laten printen bij een PostNL-punt. 

Dat kan gratis bij alle PostNL-pakketpunten en -pakketautomaten, of bij een DPD-serivcepunt.

Uiteraard! Wanneer je het pakket nog niet hebt afgeleverd kun je de bestelling houden. De retourzending verloopt automatisch. Je hoeft niets te doen.

We sturen je een e-mail zodra je retourzending is verwerkt. Meestal is dat binnen een week nadat jij de artikelen hebt afgegeven.

Meestal binnen een week nadat jij de artikelen hebt afgegeven bij PostNL of DPD. We houden je per e-mail op de hoogte. Als je retour verwerkt is, betalen we eventueel gemaakte kosten zo snel mogelijk terug. 

Zodra wij jouw retourzending volledig hebben verwerkt, ontvang je van ons per e-mail een bevestiging. We proberen binnen een week het geld terug te storten. Afhankelijk van de betaalmethode. 

Mijn account & voorwaarden

Nieuwe klant? Welkom bij De Orakelmeisjes. Je kunt direct beginnen met bestellen. Tijdens het afrekenen wordt automatisch een account voor je aangemaakt. Nog geen artikel op het oog? Ga dan naar Mijn Account om een account te registreren.

Dat kan gebeuren. Je kunt altijd een nieuw wachtwoord aanvragen. Vul het e-mailadres in waarmee je account staat geregistreerd. Vervolgens sturen we je de instructies om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Heb je een nieuw adres of nieuwe naam? Al je persoonlijke gegevens kun je aanpassen in je account.

Deze kun je hier gemakkelijk vinden. Of in je account onder het menu ‘Bestellingen’.

We sturen de factuur altijd per e-mail. Maar je kunt de facturen ook vinden in jouw account. Daar kun je ze gemakkelijk raadplegen en printen wanneer je wilt. 

Bedrijfsgegevens

Ons BTW-nummer is NL862151107B01

Doorgaans kun je ons het best per e-mail bereiken: info@deorakelmeisjes.com. Of vul het contactformulier in.

De Orakelmeisjes zijn gevestigd in House of Colors aan de Huskensweg 17b in Heerlen. 
Let op: Dit is geen verkoop- of bezoekadres.