Ga naar de inhoud

Nieuw project:
het krachtdierendeck

Ontmoet je krachtdier
We brengen gemiddeld  één deck uit per jaar. Waar we begonnen met HEALING PLANTS in 2020, volgde Queen of Hearts Wisdom op eind 2021 en het Magical Notebook begin 2023. Dat bracht ruimte voor iets nieuws, dus we zitten op het moment midden in het creatieproces van een deck over krachtdieren, of totemdieren. Dit verwachten we in 2023 nog af te ronden zodat het gelanceerd kan worden in het voorjaar van 2024. De look & feel wordt hetzelfde als HEALING PLANTS, zodat ze mooi naast elkaar matchen in de kast.

Een totemdier is al eeuwenoud; Afrikaanse clans en Indianenstammen ‘werkten’ al met de eigenschappen van dieren. Ze gebruiken ze in gebeden, zetten ze op een voetstuk en geloofden dat dieren hen hielpen bij hun oogst en bij ziekte. Nog altijd zijn velen van ons verbonden met dieren, zeker zij die zich spiritueel ontwikkelen. Droom jij bijvoorbeeld vaak over een bepaald soort dier, of kom je op de meest onverwachte plekken datzelfde dier tegen? Grote kans dat het je meer wil vertellen dan je denkt.

Totemdieren en krachtdieren
Een totem is een heilig voorwerp of dier. Het kan ook een plant zijn of iets anders waarmee we ons verbonden voelen, zoals een edelsteen, een bloem, een beeldje of een sieraad. Vaak leg je zulke totems op een altaar of gebruik je ze in meditaties. Een totemdier is een heilig dier voor een al eerdergenoemde ‘clan’ of stam. Het beschermt en gidst dus een hele groep. Een krachtdier daarentegen is voor iedereen persoonlijk. Soms hebben we ons hele leven lang één dier naast ons, en soms hebben we er meerdere, afhankelijk van de levensfase waarin we zitten. Soms meerdere tegelijk. Met het krachtdierendeck kun je een krachtdierenkaart trekken op het moment dat je een vraag hebt of wat dierenwijsheid kunt gebruiken. We gaan hierin werken met krachten en schaduwen, want wij Orakelmeisjes houden van licht én donker. Durf je het aan?
 
 

Jouw dier in ons deck?

De dieren die uniek worden geschilderd voor dit deck, noemen we originals. Als je zelf een krachtdier hebt waarvan je graag een schildering zou willen, en we hebben er nog geen andere variant van in ons deck, dan is het mogelijk om je wensen qua tekening door te geven. Jouw dier komt dan in ons krachtdierendeck én jij bent de enige die het originele dierenportret aan z’n muur mag hangen thuis! 

Kosten: €195,-
Stuur een mail naar info@deorakelmeisjes.com met de omschrijving van JOUW krachtdier en dan laten we je weten of het kan. Ook leuk als cadeau. 

De Orakelmeisjes en hun spirit animals

Wat is jullie eigen krachtdier dan?
Amber ontmoette twee jaar geleden een prachtige, witte zwaan genaamd Gemma. Ze kwam Amber vertellen dat het tijd is om meer keuzes vanuit het hart te maken in plaats van uit het hoofd, omdat ze graag vrijheid wil. Hierdoor besloot Amber een knoop door te hakken over een klus die ze al lange tijd tegen haar zin in deed en om thuis opener te zijn over haar innerlijke wereld.
 

Jenneke ontmoette haar krachtdier, een schildpad, al bij haar geboorte. Via een karmasessie ontdekte ze dat de energie van een lichtwezen al bij haar verwekking aanwezig was en dat dit een schildpad was. Haar hele leven heeft dit dier zich steeds aan haar laten zien. Pas enkele jaren geleden begreep ze dat het haar krachtdier was. Sindsdien eert ze het op verschillende manieren en herinnert de schildpad haar eraan rustiger aan te doen, telkens als ze zichzelf weer eens omverloopt.  

(Noot: de krachtdieren in het deck worden zonder menselijk gezicht geportretteerd)