Ga naar de inhoud

Nieuw project:
het krachtdierendeck

Ontmoet je krachtdier en je schaduwdier
We brengen gemiddeld  één deck uit per jaar. Waar we begonnen met HEALING PLANTS in 2020, volgde Queen of Hearts Wisdom op eind 2021 en het Magical Notebook begin 2023. Dat bracht ruimte voor iets nieuws, dus we zitten op het moment midden in het creatieproces van een deck over krachtdieren en bijzondere wezens. Dit verwachten we te lanceren in het najaar van 2024. De look & feel wordt hetzelfde als HEALING PLANTS, zodat ze mooi naast elkaar matchen in de kast. 

Wil je je persoonlijke krachtdier alvast ontmoeten via de Krachtdiermeditatie die we ook jarenlang gebruikten voor onze krachtdiersessies? Dat kan hier

“Aangezien ik door een hernia aan huis gekluisterd ben, had ik enorme behoefte aan een momentje voor mezelf. Ik schonk mezelf de krachtdiermeditatie, die nam me mee op een reis waarbij ik werd uitgenodigd om te connecten met mezelf op verschillende manieren. Heel onverwachts, maar erg waardevol. De meditatie zelf heeft een fijne en rustige opbouw, je gaat echt de vertraging in. De vertraging is zowel een uitdaging als rustgevend, maar ook daar voelde ik me in gesteund.
Wat ik ook heel waardevol vind is dat je jouw krachtdier mee terug mag nemen naar het hier en nu. Dus de meditatie heeft wel een einde, maar de ontmoeting van je krachtdier start eigenlijk pas net. In mijn geval was het een Havik welke voor mij staat als vrijheid, hij nam me ook mee in een prachtige reis door de lucht. Een prachtige ervaring!”

– Wendy (De Verrijkende Steen)

Een totemdier is al eeuwenoud; Afrikaanse clans en Indianenstammen ‘werkten’ al met de eigenschappen van dieren. Ze gebruiken ze in gebeden, zetten ze op een voetstuk en geloofden dat dieren hen hielpen bij hun oogst en bij ziekte. Nog altijd zijn velen van ons verbonden met dieren, zeker zij die zich spiritueel ontwikkelen. Droom jij bijvoorbeeld vaak over een bepaald soort dier, of kom je op de meest onverwachte plekken datzelfde dier tegen? Grote kans dat het je meer wil vertellen dan je denkt.

Totemdieren en krachtdieren
Een totem is een heilig voorwerp of dier. Het kan ook een plant zijn of iets anders waarmee we ons verbonden voelen, zoals een edelsteen, een bloem, een beeldje of een sieraad. Vaak leg je zulke totems op een altaar of gebruik je ze in meditaties. Een totemdier is een heilig dier voor een al eerdergenoemde ‘clan’ of stam. Het beschermt en gidst dus een hele groep. Een krachtdier daarentegen is voor iedereen persoonlijk. Soms hebben we ons hele leven lang één dier naast ons, en soms hebben we er meerdere, afhankelijk van de levensfase waarin we zitten. Soms meerdere tegelijk. Met het krachtdierendeck kun je een krachtdierenkaart trekken op het moment dat je een vraag hebt of wat dierenwijsheid kunt gebruiken. We gaan hierin werken met krachten en schaduwen, want wij Orakelmeisjes houden van licht én donker. Durf je het aan?
 
 Krachtdier adopteren?

De dieren die uniek worden geschilderd voor dit deck, noemen we originals. Deze originals zijn te koop! We stellen ze pas officieel beschikbaar als het deck op de markt komt, maar als je een specifiek krachtdier hebt waar je voorrang op wilt en deze zit toevallig in ons deck, dan kun je even mailen.

Kosten: €195,-
Stuur een mail naar info@deorakelmeisjes.com en we laten je weten of jouw dier ter adoptie beschikbaar is.

De Orakelmeisjes en hun animal guides

Wat is jullie eigen krachtdier dan?
Amber ontmoette twee jaar geleden een prachtige, witte zwaan genaamd Gemma. Ze kwam Amber vertellen dat het tijd is om meer keuzes vanuit het hart te maken in plaats van uit het hoofd, omdat ze graag vrijheid wil. Hierdoor besloot Amber een knoop door te hakken over een klus die ze al lange tijd tegen haar zin in deed en om thuis opener te zijn over haar innerlijke wereld.
 

Jenneke ontmoette haar krachtdier, een schildpad, al bij haar geboorte. Via een karmasessie ontdekte ze dat de energie van een lichtwezen al bij haar verwekking aanwezig was en dat dit een schildpad was. Haar hele leven heeft dit dier zich steeds aan haar laten zien. Pas enkele jaren geleden begreep ze dat het haar krachtdier was. Sindsdien eert ze het op verschillende manieren en herinnert de schildpad haar eraan rustiger aan te doen, telkens als ze zichzelf weer eens omverloopt.  

(Noot: de krachtdieren in het deck worden zonder menselijk gezicht geportretteerd)