Krachtdiersessie

Ontmoet je krachtdier
Heb je al gewerkt met je eigen, persoonlijke krachtdier of wil je dat graag? Dan ben je bij De Orakelmeisjes aan het goede adres. Immers, iedereen heeft een spirit animal met unieke eigenschappen die iets vertellen over jou, over je donkere kanten, over het pad dat je nu bewandelt. Je dier geeft je bescherming en laat zich zien wanneer het nodig is om je even te helpen herinneren aan de les die je kwam leren. De Orakelmeisjes geven je de kans je krachtdier te ontmoeten en sturen je naar huis met een blijvende herinnering.

Een totemdier is al eeuwenoud; Afrikaanse clans en Indianenstammen ‘werkten’ al met de eigenschappen van dieren. Ze gebruiken ze in gebeden, zetten ze op een voetstuk en geloofden dat dieren hen hielpen bij hun oogst en bij ziekte. Nog altijd zijn velen van ons verbonden met dieren, zeker zij die zich spiritueel ontwikkelen. Droom jij bijvoorbeeld vaak over een bepaald soort dier, of kom je op de meest onverwachte plekken datzelfde dier tegen? Grote kans dat het je meer wil vertellen dan je denkt.

Totemdieren en krachtdieren
Een totem is een heilig voorwerp of dier. Het kan ook een plant zijn of iets anders waarmee we ons verbonden voelen, zoals een edelsteen, een bloem, een beeldje of een sieraad. Vaak leg je zulke totems op een altaar of gebruik je ze in meditaties. Een totemdier is een heilig dier voor een al eerdergenoemde ‘clan’ of stam. Het beschermt en gidst dus een hele groep. Een krachtdier daarentegen is voor iedereen persoonlijk. Soms hebben we ons hele leven lang één dier naast ons, en soms hebben we er meerdere, afhankelijk van de levensfase waarin we zitten. Soms meerdere tegelijk.
 
Ontmoet je spirit animal
Om je krachtdier te ontmoeten, kom je op bezoek bij De Orakelmeisjes. Nee, we maken niet alleen maar orakelkaarten! We weten nog veel meer van sjamanisme, spiritualiteit en holistisch leven en delen dat graag. Tijdens je Krachtdiersessie zul je het krachtdier ontmoeten dat op dit moment belangrijk is in je leven. Dit gaat via een geleide meditatie waarin we je eerst in diepe ontspanning brengen. Je onderbewuste zal gedurende deze innerlijke reis het krachtdier oproepen. Na de meditatie onderzoeken we samen wat dit krachtdier je komt vertellen. Je doet dit met Jenneke. Na je sessie ga je vredig naar huis, terwijl wij (lees: Amber) verder werken! Want je krijgt gebaseerd op deze sessie een handgeschilderd portret van je krachtdier, precies zoals jij het hebt omschreven. Superuniek; niemand anders heeft namelijk exact hetzelfde krachtdier zoals jij het hebt gezien.
 

Na twee weken mag je je schildering komen halen. Je krijgt daarover uiteraard van ons bericht.

Ervaringen

“De Krachtdiersessie was heel gezellig en rustgevend; Jenneke is een lieve en goede begeleider. Deze sessie heeft mij meer duidelijkheid en rust gegeven.”
Patricia Deenen
25 jaar
''Tijdens de krachtdiersessie bij De Orakelmeisjes ontmoette ik mijn struisvogel. Een dier dat symbool staat voor waarheid, rechtvaardigheid en wedergeboorte. Die dag zelf en de daarop volgende week vonden er enkele gebeurtenissen plaats die hier allemaal aan te linken zijn. Toeval? Ik geloof niet in toeval."
Sanne Jannsen
31 jaar

De Orakelmeisjes

Wat is jullie eigen krachtdier dan?
Amber ontmoette nog niet heel lang geleden een prachtige, witte zwaan met een zwarte nek, genaamd Gemma. Ze kwam Amber vertellen dat het tijd is om meer keuzes vanuit het hart te maken in plaats van uit het hoofd, omdat ze graag vrijheid wil. Hierdoor besloot Amber een knoop door te hakken over een klus die ze al lange tijd tegen haar zin in deed en om thuis opener te zijn over haar innerlijke wereld.
 

Jenneke ontmoette haar krachtdier, een schildpad, al bij haar geboorte. Via een karmasessie ontdekte ze dat de energie van een lichtwezen al bij haar verwekking aanwezig was en dat dit een schildpad was. Haar hele leven heeft dit dier zich steeds aan haar laten zien. Pas enkele jaren geleden begreep ze dat het haar krachtdier was. Sindsdien eert ze het op verschillende manieren en herinnert de schildpad haar eraan rustiger aan te doen, telkens als ze zichzelf weer eens omverloopt.  

Ik wil een krachtdiersessie

Je geeft jezelf hiermee echt een mooi cadeau, good for you! De complete sessie, inclusief handgemaakte schildering van je dier, kost €195,-.

Kom je liever met z’n tweetjes? Dat mag ook! Betaal €175,- per persoon. Je komt dan tegelijkertijd voor de sessie bij Jenneke en ontvangt natuurlijk allebei een persoonlijk portret van je krachtdier. 

Je kunt een krachtdiersessie ook cadeau doen. Je ontvangt dan van ons een cadeaubon waarop je een persoonlijk bericht kunt (laten) schrijven. De krachtdiersessie is tevens als workshop te boeken voor maximaal 15 personen op eigen locatie, of op een locatie die wij boeken. Neem contact op voor meer informatie.

Liefs,
Amber & Jenneke

Boeken