Meteen naar de inhoud

Krachtdiersessie

Ontmoet je krachtdier
Heb je al gewerkt met je eigen, persoonlijke krachtdier of wil je dat graag? Dan ben je bij De Orakelmeisjes aan het goede adres. Immers, iedereen heeft een spirit animal met unieke eigenschappen die iets vertellen over jou, over je donkere kanten, over het pad dat je nu bewandelt. Je dier geeft je bescherming en laat zich zien wanneer het nodig is om je even te helpen herinneren aan de les die je kwam leren. De Orakelmeisjes geven je de kans je krachtdier te ontmoeten en sturen je naar huis met een blijvende herinnering.

Een totemdier is al eeuwenoud; Afrikaanse clans en Indianenstammen ‘werkten’ al met de eigenschappen van dieren. Ze gebruiken ze in gebeden, zetten ze op een voetstuk en geloofden dat dieren hen hielpen bij hun oogst en bij ziekte. Nog altijd zijn velen van ons verbonden met dieren, zeker zij die zich spiritueel ontwikkelen. Droom jij bijvoorbeeld vaak over een bepaald soort dier, of kom je op de meest onverwachte plekken datzelfde dier tegen? Grote kans dat het je meer wil vertellen dan je denkt.

Totemdieren en krachtdieren
Een totem is een heilig voorwerp of dier. Het kan ook een plant zijn of iets anders waarmee we ons verbonden voelen, zoals een edelsteen, een bloem, een beeldje of een sieraad. Vaak leg je zulke totems op een altaar of gebruik je ze in meditaties. Een totemdier is een heilig dier voor een al eerdergenoemde ‘clan’ of stam. Het beschermt en gidst dus een hele groep. Een krachtdier daarentegen is voor iedereen persoonlijk. Soms hebben we ons hele leven lang één dier naast ons, en soms hebben we er meerdere, afhankelijk van de levensfase waarin we zitten. Soms meerdere tegelijk.
 
Ontmoet je spirit animal
Om je krachtdier te ontmoeten, kom je op bezoek bij De Orakelmeisjes. Nee, we maken niet alleen maar orakelkaarten! We weten nog veel meer van sjamanisme, spiritualiteit en holistisch leven en delen dat graag. Tijdens je Krachtdiersessie zul je het krachtdier ontmoeten dat op dit moment belangrijk is in je leven. Dit gaat via een geleide meditatie waarin we je eerst in diepe ontspanning brengen. Je onderbewuste zal gedurende deze innerlijke reis het krachtdier oproepen. Na de meditatie onderzoeken we samen wat dit krachtdier je komt vertellen. Je doet dit met Jenneke. Na je sessie ga je vredig naar huis, terwijl wij (lees: Amber) verder werken! Want je krijgt gebaseerd op deze sessie een handgeschilderd portret van je krachtdier, precies zoals jij het hebt omschreven. Superuniek; niemand anders heeft namelijk exact hetzelfde krachtdier zoals jij het hebt gezien.
 

Na twee weken mag je je schildering komen halen. Je krijgt daarover uiteraard van ons bericht.

Ervaringen

"De krachtdiersessie bij De Orakelmeisjes heb ik als heel bijzonder ervaren. Door de fijne begeleiding en de aangename stem van Jenneke voelde ik me heel snel op mijn gemak waardoor de beelden vlot door mijn gedachte flitsten. Mijn krachtdier, een prachtige otter, zat al wild spelend op mij te wachten waardoor ik met een lach en bevestigd gevoel uit de meditatie kwam. Zelfs een week later krijg ik een glimlach op mijn gezicht als ik aan haar denk en herinner me eraan dat ik speels mag genieten van mijn leven.”
Sarah de Rooy - Weber
“Een wonderlijke ervaring. Van te voren wist ik dat het een begeleide meditatie zou zijn maar ik had nog geen idee hoe dat in zijn werk zou gaan. Volledig op mijn gemak gesteld begonnen we aan de reis met als eindbestemming de ontmoeting met mijn krachtdier. Mijn hoofd meende nog regelmatig roet in het eten te gooien maar niets weerhield mijn krachtdier ervan om zich te laten zien. Toen Jenneke na afloop mijn krachtdier beschreef en de betekenis uitlegde viel het geheel nog meer op zijn plek. De tekening en uitwerking die je na afloop ontvangt maken het geheel compleet en zorgen voor een naslagwerk zodat je er altijd naar terug kunt gaan.”
Maarten Lebens
“Bij De Orakelmeisjes een duo krachtdiersessie gehad, samen met mijn man. Ik ging erin zonder enige verwachtingen. Jenneke heeft me op een hele fijne manier laten afdalen in mezelf, waar uiteindelijk mijn krachtdier zich aan mij openbaarde. Mijn dier (octopus) en haar openbaringen was wat ik op dat moment nodig had.  Amber heeft mijn dier op een geweldige manier vormgegeven, inclusief alle details die ik heb gezien. Een mooi en bijzonder cadeautje voor onszelf. En dagelijks laat mijn krachtdier zich aan mij zien met al haar wijsheid.”
Chrissy Bex
“We hebben bij De Orakelmeisjes een krachtdiersessie gedaan en voelde me meteen welkom toen ik het poortje door kwam. Mooie ruimte om af te dalen en op zoektocht te gaan. Uiteindelijk ben ik een krachtdier (krab) tegengekomen die me de waarde heeft laten zien van een eigen plek op de wereld en dat gevoel zal ik altijd met me mee dragen. Jenneke en Amber, bedankt voor deze ervaring!”
Benji Bex

Jouw dier in ons krachtdierendeck?

Wij zijn bezig met een te gek langetermijnproject: namelijk een orakelkaartendeck met krachtdieren! Het gaafste daaraan is dat we óók krachtdieren in ons deck stoppen die JULLIE hebben gezien. We schilderen bij de krachtdiersessies immers een dier met de uiterlijke kenmerken zoals jij ‘m hebt ontmoet. Dat kan best een wolf zijn met een rode staart en paarse ogen.

Of jouw dier ook echt straks in het deck komt, verklappen we nog niet maar de kans is aanzienlijk. Als het zo is, zullen we je daar altijd van op de hoogte brengen. Jij bent dan de enige persoon met jouw krachtdier thuis aan de muur, terwijl misschien duizenden mensen het deck straks in huis hebben. Cool, niet?

De Orakelmeisjes

Wat is jullie eigen krachtdier dan?
Amber ontmoette nog niet heel lang geleden een prachtige, witte zwaan met een zwarte nek, genaamd Gemma. Ze kwam Amber vertellen dat het tijd is om meer keuzes vanuit het hart te maken in plaats van uit het hoofd, omdat ze graag vrijheid wil. Hierdoor besloot Amber een knoop door te hakken over een klus die ze al lange tijd tegen haar zin in deed en om thuis opener te zijn over haar innerlijke wereld.
 

Jenneke ontmoette haar krachtdier, een schildpad, al bij haar geboorte. Via een karmasessie ontdekte ze dat de energie van een lichtwezen al bij haar verwekking aanwezig was en dat dit een schildpad was. Haar hele leven heeft dit dier zich steeds aan haar laten zien. Pas enkele jaren geleden begreep ze dat het haar krachtdier was. Sindsdien eert ze het op verschillende manieren en herinnert de schildpad haar eraan rustiger aan te doen, telkens als ze zichzelf weer eens omverloopt.  

Ik wil een krachtdiersessie

Een waar cadeautje voor jezelf, omdat je dat verdient en omdat een investering in je persoonlijke ontwikkeling altijd goed besteed is. De complete sessie, inclusief handgemaakte schildering van je dier, kost € 195,-.

Kom je liever met z’n tweetjes samen? Dat mag ook! Je betaalt dan € 175,- per persoon. 

2 personen: € 175,- pp
3 personen: € 170,- pp
4 personen: € 165,- pp
5 personen: € 160,- pp

Je komt dan tegelijkertijd voor de sessie bij Jenneke en ontvangt natuurlijk allemaal een persoonlijk portret van je krachtdier zoals jij het hebt gezien. Wie het leuk vindt mag z’n krachtdier tentoonstellen in het krachtdierendeck dat momenteel nog in ontwikkeling is. Jouw dier in een orakeldeck, en jij hebt als enige het origineel: hoe gaaf!

Je kunt een krachtdiersessie ook cadeau doen. Je ontvangt dan van ons een cadeaubon waarop je een persoonlijk bericht kunt (laten) schrijven. 

Boeken