Ga naar de inhoud

Queen of Hearts Wisdom

De Queen of Hearts is natuurlijk de koningin van elk kaartspel. Althans, dat vinden wij. Wij prijzen de koningen en koninginnen onder ons en werken vanuit liefde.

Over Queen of Hearts Wisdom
Benut dit deck voor al je favoriete kaartspelen óf trek dagelijks een kaart en gebruik de set als inzichtkaarten. Het deck bevat alle cijfers en karakters van een traditioneel kaartspel, maar dan op een kunstzinnige manier gemoderniseerd. Op elke kaart staat bovendien een – soms brutale – quote of intentie. Deze kun je gebruiken voor je dagelijkse portie ‘unfuck yourself’.

Queen of Hearts

Hoe te werken met deze set?
Als je er ouderwets mee gaat kaarten, hoeven we er niets over uit te leggen, dat spreekt voor zich. Gebruik je het deck als spirit cards waarbij je zelf een kaart trekt of iemand anders een kaart laat trekken, dan kan het fijn zijn de kaarten voor gebruik energetisch te reinigen door ze een voor een in de rook van witte salie te houden. Je kunt er ook met je knokkels op kloppen om de energie van anderen ‘uit het deck te tikken’.
Kies vervolgens een kaart. Dat mag door vooraf een intentie uit te spreken of een vraag te stellen, of door te vertrouwen dat je krijgt wat je nodig hebt. Wij geloven dat het geluk brengt om je kaart mee te geven aan degene die hem heeft getrokken. Daarmee zeg je namelijk: ik gun jou een stukje van mijn deck, wij zijn verbonden. Bovendien zal de trekker altijd even aan je denken als hij/zij het kaartje op z’n prikbord ziet. Wil je je deck weer compleet hebben, dan kun je gewoon een refill kopen zonder fancy doosje.

_DSF6650
Je eigen (bedrijfs)logo op de kaarten

Op de achterkant hebben we ruimte gelaten voor mensen die het fijn vinden hun eigen logo erop te plakken. We raden aan om dat met een mooie sticker te doen en niet met een stempel vanwege het gladde papier. Dit is een origineel visitekaartje om aan klanten mee te geven of ‘gewoon lief’ als cadeautje aan de fijnste mensen om je heen.

"Super makkelijk, ingeschreven op de voorverkoop en dan krijg je ineens een prachtig ingepakte kaartenset opgestuurd. Allemaal kunstwerkjes van Amber met de prachige bijschriften van Jenneke, helemaal top meiden! Dank jullie wel."
Astrid Teekens