Meteen naar de inhoud

Lezing van de Orakelmeisjes

Wat kan ik verwachten?

Gezelligheid, humor, spiritualiteit, kunst: alles komt samen met Amber & Jenneke. De invulling van deze workshop kan op maat worden aangeboden, afhankelijk van de behoefte.

Wel een workshop, maar geen locatie? Tot 8 personen kan het bij HOLY shit. in Amstenrade (Zuid-Limburg). Vanaf 8 personen kunnen wij een externe locatie boeken tegen meerprijs. Is de locatie buiten Zuid-Limburg, dan worden reiskosten in rekening gebracht.

"Dit deck resoneert zo fel met de natuur en aarde en met mij. Elke kaartlegging is spot on en iets waar ik de rest van de week mee verder ga werken. Het bevestigt al het mooie dat we al bereikt hebben in dit leven en wat er nog voor ons in het verschiet ligt. Als we maar gewoon even stil staan... en luisteren naar wat de kaarten ons te vertellen hebben."
Gwenda Bastings
(Witch.r.e)

Boeken

Advies nodig voor je eigen deck?

Je hebt als droom om je eigen orakel- of tarotdeck uit te geven maar je weet niet waar je moet beginnen? Wij helpen met liefde!

Voor €150,- (Ex. BTW voor ondernemers) boek je een orakelconsult (90 min) bij ons en nodigen we je uit op ons kantoor in Heerlen of indien gewenst online. Onder het genot van een theetje mag je ons alles vragen én denken we met je mee over de te nemen stappen.

Je boekt je orakelconsult door te mailen naar info@deorakelmeisjes.com