Ga naar de inhoud

Workshop van de Orakelmeisjes

Wat kan ik verwachten?

Gezelligheid, humor, spiritualiteit, kunst: alles komt samen met Amber & Jenneke. De invulling van deze workshop kan op maat worden aangeboden, afhankelijk van de behoefte.

Wel een workshop, maar geen locatie? Tot 8 personen kan het bij HOLY shit. in Amstenrade (Zuid-Limburg). Vanaf 8 personen kunnen wij een externe locatie boeken tegen meerprijs. Is de locatie buiten Zuid-Limburg, dan worden reiskosten in rekening gebracht.

"Het is een feestje om Amber en Jenneke uit te nodigen voor een nuchtere, spiri-workshop. Met hun humor en wijsheid kregen ze mijn hele sisterhood van 17 vrouwen mee in het leggen van kaarten en vertelden ze over hun reis als ondernemers. Amber zette zelfs een tattoo van het krachtteken dat Jenneke met ze maakte bij enkele dames! Zeer bijzonder, om nooit te vergeten."
Georgine Pluim

Boeken

Advies nodig voor je eigen deck?

Je hebt als droom om je eigen orakel- of tarotdeck uit te geven maar je weet niet waar je moet beginnen? Wij helpen met liefde!

Voor €150,- (Ex. BTW voor ondernemers) boek je een orakelconsult (90 min) bij ons en nodigen we je uit op ons kantoor in Heerlen of indien gewenst online. Onder het genot van een theetje mag je ons alles vragen én denken we met je mee over de te nemen stappen.

Je boekt je orakelconsult door te mailen naar info@deorakelmeisjes.com