Ga naar de inhoud

Welkom op de Linktree van
De Orakelmeisjes

NIEUW Krachtdiermeditatie: ontmoet je krachtdier

Op reis naar je onderbewuste met de befaamde krachtdiermeditatie© van De Orakelmeisjes. Honderden ontdekkingsreizigers gingen je voor in het ontmoeten van hun persoonlijke krachtdier. Je zult eerst in ontspanning worden gebracht en dan middels een visualisatie je spirit animal ontmoeten en ermee communiceren. 

Welke eigenschappen heeft dit dier die het antwoord zijn op jouw vragen en/of situatie?

Magical Writing Journey voor koppels

Speciaal voor stellen die hun liefde willen verdiepen is er de Magical Writing Journey. Hierbij ontvang je twee Magical Notebooks en 52 vragen of stellingen die je los van elkaar elke week zult uitschrijven. Een jaar lang ben je samen onderweg, waarin je soms confronterende, verrassende, inspirerende of kwetsbare antwoorden met elkaar zult delen in een wekelijks magisch momentje samen. Bovendien kom je in het Magical Notebook zelf allerlei leuks tegen tijdens je schrijfreis, zoals orakelkaarten, krachtdieren, quotes en vragen. Klaar voor verdieping met je partner?

Queen of Hearts Wisdom deck

Benut dit deck voor al je favoriete kaartspelen óf trek dagelijks een kaart en gebruik de set als inzichtkaarten. Het deck bevat alle cijfers en karakters van een traditioneel kaartspel, maar dan op een kunstzinnige manier gemoderniseerd. Op elke kaart staat bovendien een – soms brutale – quote of intentie. Deze kun je gebruiken voor je dagelijkse portie ‘unfuck yourself’.

Magical Notebook

Dit is geen gewoon notebook. Nee, deze is magisch. We nemen je namelijk mee op avontuur door de pagina’s van je schrijfsels. Of je het notebook nu gebruikt om je innerlijke reizen/processen vast te leggen, om te journalen en zo je hoofd leeg te schrijven, voor aantekeningen of voor een creatief project… je gaat magie tegenkomen. Op verschillende pagina’s in het boek wordt je schrijven kort onderbroken voor een vraag, quote, kaart(spread) of krachtdier. Je zult merken dat het altijd precies op het goede moment komt, zodat je je verhaal meer diepgang kunt geven of je creatieve proces extra kunt laten flowen.

Krachtdierendeck

We brengen gemiddeld één deck uit per jaar. Waar we begonnen met HEALING PLANTS in 2020, volgde Queen of Hearts Wisdom op eind 2021 en het Magical Notebook begin 2023. Dat bracht ruimte voor iets nieuws, dus we zitten op het moment midden in het creatieproces van een deck over krachtdieren, of totemdieren. Dit verwachten we in 2023 nog af te ronden zodat het gelanceerd kan worden in het voorjaar van 2024. De look & feel wordt hetzelfde als HEALING PLANTS, zodat ze mooi naast elkaar matchen in de kast.

Webshop

Hier vind je alle producten van De Orakelmeisjes bij elkaar. Klik op het product voor meer informatie of voeg het direct toe aan je winkelmand. Zoek je een specifiek product, klik dan links op de juiste categorie. Als je niet kunt kiezen, is een cadeaubon wellicht een optie!

Workshop van De Orakelmeisjes

Gezelligheid, humor, spiritualiteit, kunst: alles komt samen met Amber & Jenneke. De invulling van deze workshop kan op maat worden aangeboden, afhankelijk van de behoefte.

Onze producten verkopen? Word partner!

Heb je een boekenwinkel, coachingpraktijk, yogastudio, (spirituele) winkel of een andere plek waar onze decks kunnen shinen op een verkoopplankje, neem dan contact met ons op. Als je wilt, kom je hieronder te staan tussen onze verkooppartners.

Contactpagina

Op zoek naar onze contactgegevens? Hier vind je ze!